VI.BE

Road to Made in Belgium 2024

226 inzendingen

Deadline over 9 dagen

Wie pakt de laatste spot op het affiche van het Vlaams muziekfestival van Gebouw-T?

Road to Made in Belgium 2024

Gecreëerd door

Gebouw-T

Beschrijving

Made in Belgium: het beste uit Vlaanderen op één festival met een prachtige line-up aan bekende namen en opkomend talent. De headliners zijn bekend: Whispering Sons, Compact Disk Dummies en The Bony King of Nowhere komen op zondag 6 oktober naar Gebouw-T in Bergen op Zoom

Voor editie 2024 hebben we nog één spot onbenut op het tweede podium van het festival. We zoeken een (semi)akoestische act die het publiek daar zal betoveren met een passende show. We ontvingen op dit podium eerder al o.a. Isaac Roux, Kids With Buns en Noémie Wolfs.

Uit de aanmeldingen kiest de jury (o.l.v. hoofdprogrammeur Gilly Verrest) 3 tot 4 talenten die tijdens Road to Made in Belgium op zondagmiddag 6 oktober in Gebouw-T strijden voor de laatste plek op het festival dat doorgaat op zaterdag 16 november. Acts krijgen die middag een onkostenvergoeding. De jury bepaalt wie de spot op Made in Belgium verdient. De winnaar krijgt voor het optreden op het festival een gage van 400 euro.

Alle info over de festivaleditie van 2024 vind je hier.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, traditioneel, funk/soul en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding en 1 vraag
  • Vergoeding: vast (Onkostenvergoeding bij Road to Made in Belgium + een fee voor de winnaar op festival Made in Belgium.)