VI.BE

Eurogig zoekt een solo-act

135 inzendingen

Deadline 14.11.22

Uitwisseling tussen VIVES Eventmanagement – Music & Entertainment en University of West-Scotland voor artiesten en tourmanagers om te touren & spelen in Glasgow

Eurogig zoekt een solo-act

Gecreëerd door

Eurogig

Beschrijving

Van 2 tot en met 5 maart komt de vierde editie van Eurogig Belgium eraan. Eurogig is een Europees uitwisselingsproject voor artiesten en studenten tourmanagement, ontstaan in Glasgow uit een samenwerkingsverband onder verschillende hogeronderwijsinstellingen in Europa met opleidingen in muziekmanagement, concertmanagement e.d.

Sedert 2020 is ook België aangesloten bij het Eurogig-netwerk vanuit VIVES Hogeschool in Kortrijk met de opleiding Eventmanagement, specialisatie Music & Entertainment. Het doel van Eurogig is om studenten uit opleidingen Music Management en Eventmanagement ervaring te laten opdoen in tourmanagement.

Tussen 2 en 5 maart kunnen wij 1 Belgische solo-act de kans geven om op te treden in Glasgow. Je reist mee met 1 tourmanager uit onze opleiding. Je reis- en verblijfkosten worden daarbij vergoed en tijdens de uitwisseling staat onze tourmanager je bij.

Je bent ook bereid bent om in Kortrijk op te treden op 16 februari 2023.

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van dit unieke project? Aarzel dan zeker niet om je in te schrijven via VI.BE platform.

(Wij vinden het wel belangrijk om veilig te kunnen reizen, dus je zal zeker je Covid Safe Ticket moeten kunnen voorleggen volgens de gangbare maatregelen.)

Voorwaarde: Engels kunnen spreken, minstens 18 jaar zijn, podiumervaring hebben en Covid Safe zijn :-).

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, volledige bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Reis- en verblijfkosten )