VI.BE

LH24 Lier – Hip-Hop-editie!

10 inzendingen

Deadline 10.04.24

Zaterdag 27 april organiseert De Moeve vzw i.s.m. met Stad Lier een Hip-Hop avond. In de zaal van ons jeugdcentrum zullen we een waaier aan jong talent presenteren.

LH24 Lier – Hip-Hop-editie!

Gecreëerd door

De Moeve

Beschrijving

Op zaterdag 27 april organiseert De Moeve vzw i.s.m. met Stad Lier een Hip-Hop avond in JC Moevement. In de zaal van het jeugdcentrum zullen we een waaier aan jong talent presenteren die elk een show voorbrengen van 30 minuten.

Alle lokale muzikale talenten moedigen we aan om zich in te schrijven. Veel podiumervaring mag, maar moet zeker niet.

Belangrijk is dat je uit Lier of de nabije omgeving komt. We hanteren ook een leeftijdsgrens: zo moet je als artiest tussen 13 en 28 jaar oud zijn. Voor groepen verwachten we dat meer dan de helft van de leden in deze leeftijdscategorie valt.

Veel goesting om iets te tonen aan een publiek? Schrijf je in voor Lokale Helden in Lier.

--

Deze kans maakt deel uit van Lokale Helden, een initiatief van VI.BE. Op 27 april 2024 zetten we in heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers! Alle info op lokalehelden.be.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Lier, Nijlen, Berlaar, Boechout, Lint, Ranst en Putte
  • Genres: hiphop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 2 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (80€ + catering)