VI.BE

Afro RnB Tour Brugge zkt zanger(es)

  • Optreden
6 inzendingen

Deadline over 12 dagen

Wij zoeken lokale talenten uit Brugge om mee deel uit te maken van onze unieke Afro R&B Tour.

Afro RnB Tour Brugge zkt zanger(es)

Gecreëerd door

Future Entertainment

Beschrijving

Wij zoeken lokale talenten uit Brugge om mee deel uit te maken van onze wel unieke Afro R&B Tour.

Future Entertainment en DeanC willen kansen en ruimte creëren voor opkomende Afrobeat en R&B zangers en zangeressen om zo hun talenten op het podium te laten schitteren.

Het is voor ons ook van groot belang dat er een gelijkheid is aan zowel mannelijke als vrouwelijke artiesten, dus hier zal zeker rekening mee gehouden worden bij de selectie.

Ben je van Brugge en opkomende artiest? Ben je een Afrobeat of R&B zanger(es) en op zoek naar een showcase? Dit is je kans. Op zondagavond 23 juni 2024 is het de Afro R&B Tour in Amigas in Brugge. Hiervoor zijn we op zoek naar 2 support acts die elk een showcase van ca. 15 minuten krijgen. Denk je dat je genoeg in je mars hebt om support act te zijn? Aarzel dan niet en schrijf je dan nu in!

Er is ook een open mic, dus ben je niet geselecteerd maar toch zin om je talent te tonen? Kom zeker af! We houden ook alle inschrijvingen in de gaten voor eventuele volgende edities!

Voorwaarde: je bent beschikbaar op zondagavond 23 juni 2024 van 18u tot 21u en je bent van de regio Brugge.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten uit Brugge
  • Genres: electronic, funk/soul en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (We bezorgen je achteraf een promovideo en foto's van je act)