VI.BE

Afro RnB Tour Antwerpen zkt zanger(es)

10 inzendingen

Deadline over 12 dagen

Future Entertainment en DeanC gaan met deze wedstrijd opzoek naar lokaal talent in Antwerpen! Dit voor hun unieke Afro RnB Tour.

Afro RnB Tour Antwerpen zkt zanger(es)

Gecreëerd door

Future Entertainment

Beschrijving

Wij zoeken lokale talenten uit Antwerpen om mee deel uit te maken van onze unieke Afro R&B Tour.

Future Entertainment en DeanC willen kansen en ruimte creëren voor opkomende Afrobeat en R&B zangers en zangeressen om zo hun talenten op het podium te laten schitteren.

Het is voor ons ook van groot belang dat er een gelijkheid is aan zowel mannelijke als vrouwelijke artiesten, dus hier zal zeker rekening mee gehouden worden bij de selectie.

Ben je van Antwerpen, opkomende artiest? Ben je een Afrobeat of R&B zanger(es) en op zoek naar een showcase? Dit is je kans. Op donderdagavond 20 juni 2024 is er Afro R&B Tour in Café au Lait in Antwerpen. Hiervoor zijn we op zoek naar 2 support acts die elk een showcase van ca. 15 minuten krijgen. Denk je dat je genoeg in je mars hebt om support act te zijn? Aarzel dan niet en schrijf je dan nu in!

Er is ook een open mic, dus ben je niet geselecteerd maar toch zin om je talent te tonen? Kom zeker af! We houden ook alle inschrijvingen in de gaten voor eventuele volgende edities!

Voorwaarde: je bent beschikbaar op donderdagavond 20 juni 2024 van 18u tot 22u en je bent van de regio Antwerpen.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten uit Antwerpen
  • Genres: electronic, funk/soul en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast