VI.BE

OZON 2023

93 inzendingen

Deadline 31.03.23

Ecologisch kleinschalig festival dat plaatsvindt in het hartje van Gontrode (Melle).

OZON 2023

Gecreëerd door

Chiro Gontrode

Beschrijving

OZON wordt georganiseerd door Chiro Gontrode (Melle).

Dit jaar is het de zesde editie van ons jaarlijks ecologische festival. Dit is een dag waar we bewuster stilstaan rond het milieu. Op deze dag bieden we een aantal workshops aan voor de geïnteresseerden. Buiten de workshops zijn er nog tal van andere dingen te doen die dag.

Maar wat zou ons festivalletje nu zijn zonder een portie goede muziek? Daarom zijn we opzoek naar 4 bandjes die willen optreden die avond.

Naar welke genres zijn we opzoek?

  • Het begin van de avond zouden we graag rustig opstarten. Dit wilt zeggen dat we opzoek zijn naar 2 bandjes die een gezellige sfeer meebrengen. Dit mag zowel eigen muziek zijn als covers, hier zijn jullie vrij in.
  • Voor de laatste 2 bandjes zijn we opzoek naar coverbands die het publiek goed kunnen entertainen. Het repertoire mag heel breed zijn, dit kan gaan van hits uit de jaren tachtig tot recente nieuwe hits.

Voelen jullie zich geroepen? Twijfel dan zeker niet om deel te nemen en wie weet contacteren we je binnenkort!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Oost-Vlaanderen en Gent
  • Genres: hiphop, pop, jazz, rock, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 2 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Als band krijgen jullie samen een vergoeding van 100 euro. Bovenop de vergoeding krijgen jullie de avond zelf per bandlid een portie frietjes met een lekkere ecologische hamburger. Drank is inbegrepen tijdens de set, net zoals 3 bonnetjes (1 bonnetje = 1,5 euro) per bandlid om te consumeren voor/ na het optreden.)