VI.BE

Singer-songwriters Sunday 2017

123 inzendingen

Deadline 16.06.17

Vorig jaar was Tamino een v/d laureaten, in 2015 was Milo Meskens bij de gelukkigen en in 2014 was Pieter Peirsman (Hooverphonic) erbij. Is het nu jouw beurt?

Singer-songwriters Sunday 2017

Gecreëerd door

Café Malvine

Beschrijving

Op zondag 3 september in de namiddag organiseert Café Malvine in Heffen (Mechelen) Singer-songwriters Sunday. Zes bands / artiesten (solo of met kleine bezetting) krijgen elk ruim een half uur om hun kunnen te tonen. De besten komen in aanmerking om later een volledige set te spelen in Café Malvine. Na de vorige edities mochten Liv Bastiaens, Anysa, Jonna en The Hindu Needle Trick optreden als support act of kregen ze zelfs een plaatsje op de affiche van Maanrock!

Café Malvine is een kleine concertzaal die plaats biedt aan ongeveer 150 mensen (zittend). We organiseren minstens één keer per maand een optreden. Alle genres (behalve de extremen) komen aan bod. Naast muziek staat er ook comedy en theater op het programma. Meer info over de programmatie vind je op Facebook of op cafemalvine.be.

Staan of stonden bij ons op het podium: Riguelle en Hautekiet, Hannelore Bedert, Berlaen, Tom Helsen, Sioen, Bert Gabriels, Michael van Peel, The Rhythm Junks, Philippe Geubels, Jan De Smet, Tom Dice

Let op! Schrijf je enkel in als je ook werkelijk aanwezig kan zijn als je geselecteerd wordt. Wie nadien afhaakt hoeft ook later niet meer op een speelkans te rekenen bij ons.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, pop, electronic, rock, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Kilometervergoeding volgens de officiële barema's. Wij maken ook een professionele geluidsopname van het concert. Je kan hier nadien vrij gebruik van maken.)