VI.BE

Tuesday Circle at Café de Loge – 2023

62 inzendingen

Deadline over 8 dagen

Met Tuesday Circle geeft Café De Loge in Gent elke vierde dinsdag in oktober en november speelkansen aan 2 singer-songwriters.

Tuesday Circle at Café de Loge – 2023

Gecreëerd door

Café de Loge

Beschrijving

Met Tuesday Circle geeft Café De Loge in Gent elke vierde dinsdag in oktober en november speelkansen aan telkens6 singer-songwriters. Beginnende of (ons) onbekende artiesten krijgen een speelkans, gevestigde waarden komen nieuw werk uitproberen, en je ontmoet creatieve collega’s in een ongedwongen sfeer. Een ideale manier om je muziek te promoten.

De data zijn:

  • Dinsdag 24 oktober
  • Dinsdag 28 november

Het concept: je brengt solo (gitaar of piano + zang) 3 eigen nummers. (Er wordt enkel een uitzondering gemaakt op de solo-regel voor een zanger(es) die zichzelf niet begeleidt op gitaar/piano.)

Café de Loge zorgt, samen met de singer-songwriters, voor publiek (maak dus ook zelf reclame). Er is zangversterking en een piano, en een folder met informatie over de geselecteerde artiesten. Achteraf zijn er foto’s op Facebook. Je gitaar + kabel breng je zelf mee.

Om 19u tafelen we allen samen, om 20u30 start de TC.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: klassiek, pop, rock, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Geen cash, wel spijs en drank en een kans op een betaald optreden achteraf)