VI.BE

Support School is Cool @ Cactus Club

209 inzendingen

Deadline 15.01.23

Speel de support van School is Cool op 10 maart 2023 in Cactus Club, Brugge

Support School is Cool @ Cactus Club

Gecreëerd door

Cactus Muziekcentrum

Beschrijving

Speel jij de support van School is Cool op 10 maart 2023 in Cactus Club in Brugge?

Nadat School is Cool’s vorige album ‘Things That Don’t Go Right’ in maart 2020 virtuoos gekortwiekt werd door de pandemie kroop Johannes Genard meteen in de pen voor de volgende. “Als je niet doorploetert, geef je je gewonnen.” zegt hij. Het geploeter werd een collectie van dertien emotionele, energieke songs, met de typische weirde School is Cool-keuzes en veel spelplezier. ‘Brittle Dream’ heet de plaat, en het is het werkstuk van een groep in bloedvorm. Na hits als ‘Close’ en ‘On the Haflway Line’ is het nu aan nieuwe single ‘Uh-huh’ om de radiogolven te veroveren.

School is Cool, altijd met charismatische frontman Johannes Genard op kop, geldt sinds hun overwinning op Humo’s Rock Rally 2010 als één van onze meest avontuurlijke alternatieve popgroepen. Eentje die met elke plaat volwassener wordt en meer diepgang krijgt. Een absolute topper van de belpop, live in Cactus Club. En daar hoort een passende support bij!

We zoeken een groep of solo-artiest die eigen werk brengt en die past bij de barokke indiepop van School is Cool. Schrijf je snel in via VI.BE platform.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: rock en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (150 euro + catering)