VI.BE

Bruudruuster Rockrally 2023

115 inzendingen

Deadline 03.04.23

Bruudruuster Rockrally 2023 is een muziekwedstrijd georganiseerd door Maegher Goet vzw in Oostakker (bij Gent) en het festival Bruudruuster Rock.

Bruudruuster Rockrally 2023

Gecreëerd door

Bruudruuster Rock

Beschrijving

Bruudruuster Rock is een lokaal familiefestival in Oostakker dat op zaterdag 5 augustus 2023 aan zijn 15e editie toe is. Het is een gezellig én gratis festival waar we steeds trachten – naast wat meer gevestigde waarden – ook opkomend talent een podium te geven. Ons festival trekt gemiddeld een 3.500-tal bezoekers aan.

Met de Bruudruuster Rockrally gaan we op zoek naar een band of soloartiest uit Oost-Vlaanderen om op het hoofdpodium van het festival een optreden te brengen.

De Bruudruuster Rockrally vindt dit jaar plaats op vrijdag 4 augustus (de dag voorafgaand aan het festival) op het vernieuwde dorpsplein van Oostakker.

Uit de inzendingen worden 4 formaties geselecteerd die elk een set van 30 minuten mogen brengen om jury en publiek te overtuigen. Uit de vier finalisten wordt één winnaar gekozen die mag aantreden op het hoofdpodium van Bruudruuster Rock 2024. Veel succes!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Vlaanderen
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (- Een gratis sessie bandcoaching naar keuze (door Popcollege Gent - www.popcollege.be) - Een fotoshoot van het optreden door onze huisfotograaf - Voldoende drank & snacks - Een professionele omkadering en exposure aan een publiek vol muziekkenners- en liefhebbers. De winnaar: - Een show op het hoofdpodium van Bruudruuster Rock 2024 (incl. een gage van €150).)