VI.BE

Bruudruuster's Nieuwbakken q'Rock

122 inzendingen

Deadline over 4 dagen

BruudruusterRock is een familiefestival in Oostakker op vr 2 & za 3 aug 2024. Met de Bruudruuster's Nieuwbakken q'Rock zoeken we een band of soloartiest voor het hoofdpodium.

Bruudruuster's Nieuwbakken q'Rock

Gecreëerd door

Bruudruuster Rock

Beschrijving

Bruudruuster Rock is een lokaal familiefestival in Oostakker dat op zaterdag 3 augustus 2024 aan zijn 16e editie toe is. Het is een gezellig én gratis festival waar we steeds trachten – naast wat meer gevestigde waarden – ook opkomend talent een podium te geven. Ons festival trekt gemiddeld een 3.500-tal bezoekers aan.

Met de Bruudruuster's Nieuwbakken q'Rock gaan we op zoek naar een band of soloartiest uit Oost-Vlaanderen om op het hoofdpodium van het festival een optreden te brengen.

De Bruudruuster 's Nieuwbakken q'Rock vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 augustus (de dag voorafgaand aan het festival) op het vernieuwde dorpsplein van Oostakker.

Uit de inzendingen worden 4 formaties geselecteerd die elk een set van 30 minuten mogen brengen om jury en publiek te overtuigen. Uit de vier finalisten wordt één winnaar gekozen die mag aantreden op het hoofdpodium van Bruudruuster Rock 2025. Veel succes!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Vlaanderen
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Een gratis sessie bandcoaching naar keuze (door Popcollege Gent - www.popcollege.be) - Een fotoshoot van het optreden door onze huisfotograaf - Voldoende drank & snacks - Een professionele omkadering en exposure aan een publiek vol muziekkenners- en liefhebbers. De winnaar: - Een show op het hoofdpodium van Bruudruuster Rock 2025 (incl. een gage van €140).)