VI.BE

Brussel Brost 2024 zkt jong talent

151 inzendingen

Deadline 03.07.24

Brussel Brost zoekt nog één live act om de Stoemp! Stage ft. Youth L’AB te openen! Grijp deze unieke kans en maak indruk. Coole visuals? Zeker een meerwaarde. Good luck!

Brussel Brost 2024 zkt jong talent

Gecreëerd door

Brussel Brost

Beschrijving

Op donderdag 26 september 2024 trapt Brussel Brost het academiejaar in de hoofdstad op gang. Dit jaar keert Brussel Brost terug naar het stadscentrum en voor de 15de editie doen ze iets episch! Maak je klaar voor een euforische open air, het stevigere clubwerk en live muziek, voor het eerst verspreid over twee locaties. Hou onze socials in de gaten voor de locatie release! 👀

Brussel Brost, Stoemp! (de Brusselse caféconcertenreeks van VI.BE) en Youth L'AB (het jongerenlaboratorium van Ancienne Belgique) bundelen de krachten voor de Stoemp! Stage ft. Youth L’AB: een podium in een oud auditorium, gecureerd voor en door jong talent. Een unieke locatie die zowel de muziek als de visuals van de live acts in de verf zet.

Wil jij zelf spelen op Brussel Brost?

We zoeken via het VI.BE platform nog één live act om de stage te openen. Heeft jouw act ook coole visuals? Dan is dat zeker een meerwaarde (maar geen must). Grijp deze unieke mogelijkheid en maak indruk. Succes!

let op: De ruimte laat geen full band toe. Daarom vragen we ook om een minimalistische set-up. Er is een beamer beschikbaar voor het verzorgen van visuals. Bekijk de foto’s van het auditorium hier.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€200 + catering)