Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Dreampop

Socials:

Facebook: click here

Instagram: click here

Spotify: click here

Youtube: click here

---

MGMT, Bookings, info, press:

jaron.verscheure@gmail.com (0473/446266)

---

Op 4 juni lanceerde Bosum hun debuutalbum "Ghostwood Country Club". Het album bevat zeven introspectieve songs en twee intrigerende soundscapes en is door frontman Tom Verbeeck over de jaren heen bij elkaar geschreven in de weidse velden van de Zennevallei. De titel en de inspiratie voor het album zijn gekomen na het bingewatchen van de serie Twin Peaks. De rode draad doorheen het album is een hemelse dromerige sfeer met als ingrediënten: dromerige vocals, zwevende gitaren, zachte synths en een strakke distinctieve ritmesectie die de songs op de grond houden. Dansende Beren gaf het aantal album 3,5 sterren en ook Luminous Dash was razend enthousiast.

Dansende beren: “Ghostwood Country Club" doet haar genre alle eer aan, want het album is om gewoonweg om op weg te dromen. Fijne gitaartjes, strakke drums en zweverige vocals: meer heb je eigenlijk niet nodig. Dit is een ijzersterk debuut dat ons zonder twijfel door de zwoele zomermaanden zal loodsen!”

“Ghostwood Country Club” is niet de eerste worp van Bosum. Tussen 2018 en 2019 releasde de band losse singles als “Marvin” en “Golden Rain”, waarmee ze konden rekenen op lof van diverse blogs en radiostations. Indiestyle kroonde Bosum tot “vi.be van de maand”, Cutting Edge schreef over Marvin dat het “vertrouwd, maar net ver genoeg is om te zweven tussen heimwee en fernweh” en Dansende Beren dicteerde dat het een “net geen drie minuten durende roadtrip is van je oren naar je hart”.

Rik de Bruycker: “Brusselse indiepop die niet zou misstaan op je Pinterest-board. Denk aan een lange herfstwandeling met dan op het einde zo’n Bordercollie aan je voeten. Lekker warm, de geur van verse cake in de oven en dan die verdiende chocomelk, maar dan met een scheut rum erbij. Dat is Bosum, en Marvin.”

Ayco Duyster: “Zeer warme sound en hier en daar een catchy refrein. Ik heb de sunset wel gevoeld.”

Bosum kijkt ernaar uit om snel terug op menig podia te staan met hun debuutalbum.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.