Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

- Finalist "De Nieuwe Lichting 2015" op Stu Bru

- Geselecteerd voor Humo's Rock Rally 2014

- Radio 1 over Ides Moon: “combineert hier als vanzelf breed uitgesmeerde melodieën en wijdse, rustgevende sferen met een ophitsende groove waarvan je dan weer eerder ónrustig wordt. Een intrigerende combinatie die er eenvoudigweg voor zorgt dat je tot het eind blijft luisteren.”

- Stu Bru: “Ides Moon doet erg Radiohead – In Rainbows aan. Ik ben benieuwd om deze band live aan het werk te zien.Onze muziekredactie hoorde een groovy nummer met waarbij de stem van de zanger meteen aansprak en de drum & de bas van het nummer nòg meer zijn dan peper en zout in een heerlijk gekruid gerecht.

- Brakke Grond selecteerde Ides Moon uit 189 inzendingen om in Amsterdam op te treden: “Ze hebben zo'n fijne sound dat we alleen maar meer van hun tracks wilden horen. Meeslepende ingetogen nostalgische zanglijnen die je op een warme zomeravond meenemen op een nachtelijke boswandeling."

- deadline.nl: "Als de frontman zijn meeslepende kopstem inzet is het publiek zichtbaar onder de indruk."

- indiestyle.be: "Ides Moon toverde iets tevoorschijn dat het midden hield tussen de Balthazar van hun debuutalbum en de Radiohead ten tijde van ‘Kid A’. We hoorden een sterke groove, een dominante drum en een getalenteerde zanger. Het totaalplaatje wist ons wel te bekoren, deze band stond met een been in de experimentele speeltuin, maar wist even goed dat andere been in de ware wereld te zetten en verloor de toegankelijkheid niet uit het oog."

- cuttingedge.be: "De bas- en drumlijn van ‘Nothing is clear’ doet ons aan de betere dagen van dEUS denken, maar dan met Thom Yorke (Radiohead) op het plaatsje van Tom Barman. Een zomerse gitaar en een winnende stem: we ruiken festivalmateriaal."

-Intergalactic Lovers koos Ides Moon als voorprogramma: "Het was niet makkelijk om te kiezen tussen 223 inzendingen, maar we zijn heel tevreden dat we Ides Moon spotten. We kijken uit naar de show zaterdag."

- RifRaf: "Multi-instrumentalist Klaas Tomme weet zijn songs een sympathiek soort grilligheid mee te geven."

- De Wereld Morgen: "Dit is geen schreeuwerige, patserige rock, maar eerder een zelfbewust statement dat maar één zaak verdient: beluisterd en gekoesterd te worden."

- Da Music: Ides Moon levert een veelbelovende ep af die van lef getuigd. Een nieuw en fris geluid in de belpop. - Enola.be: Als een gedegen metselaar bouwt Ides Moon de songs zorgvuldig op. Geen overdaad aan gitaargeweld, maar grondig doordachte melodielijnen die als noorderlicht door de straten ruizen.

- Fans Of Flanders: "So, ladies and gentlemen, meet Ides Moon, a band well on its way to make it big. Very big."

- Finalist "Red Bull Bedroom Jam 2015".

- Finalist "Exposure Music Awards 2015".

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.