VI.BE

Beursfuif 2023 DJ Contest

45 inzendingen

Deadline 13.10.22

Beursfuif is een van de grootste en bekendste fuiven in het Waregemse feestlandschap. We zijn dit jaar al toe aan onze 16e editie.

Beursfuif 2023 DJ Contest

Gecreëerd door

Beursfuif

Beschrijving

Op zaterdag 4 Maart 2023 vindt de 16e editie van Beursfuif plaats. Hiervoor organiseren wij een DJ Contest voor dj’s uit de ruime regio (ca. 50 km) rond Waregem.

Als je wil deelnemen, moet je via VI.BE een setje inzenden van min. 30 en max. 60 minuten. Probeer een gevarieerde set te brengen (hiphop, commercieel, trap, DnB …) en vul de tracklist goed in. Tracklist is verplicht.

Uit alle inzendingen kiezen wij de beste 5 sets. Die dj’s worden dan uitgenodigd om op zaterdag 12 november 2022 live te contesteren tegen elkaar. De DJ Contest zal doorgaan in een café in Waregem.

Praktisch

  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 mixtape, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (De winnaar van de contest krijgt een plek op het podium van Beursfuif en een vergoeding van €50. Uiteraard wordt ook je naam op de affiches & flyers gedrukt. )