VI.BE

Bandcave Sessions

1460 inzendingen

Deadline 01.01.70

Met de Bandcave Sessions willen we bands de kans geven om op te treden in een gezellige sfeer voor een beperkt maar muziekliefhebbend publiek.

Bandcave Sessions

Gecreëerd door

Bandcave

Beschrijving

De Bandcave in Tielt is een ruimte ontstaan uit onze eigen ervaringen als band. Een plaats waar iedere band volledig zijn ding kan doen voor een beperkt publiek. De ideale try-out sfeer creëren. We vinden dat elke band de kans moet krijgen om eens op te treden voor een publiek. Ook vinden wij dat iedereen in de streek wat meer moet luisteren naar de wonderbaarlijke bands die het Belgisch landschap te bieden heeft.

Daarom hebben we de Bandcave Session ingelast. Elke maand maken we plaats om een nieuwe band voor te stellen. De avond wordt dan ook volledig gewijd aan de band. Wij leren de band wat beter kennen, maken tijd voor een deftige soundcheck voor het optreden en doen ons best om zoveel mogelijk muziekliefhebbers helemaal vooraan te plaatsen.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: onderhandeld (€100 + Live opnames muziek (professionele installatie) & video (via action camera’s indien mogelijk) + catering (drank & zelfgemaakte avondmaaltijd - geen fastfood).)