VI.BE

Bandcave Sessions 2024

377 inzendingen

Deadline 31.01.24

Wij geven al jaren podiumkansen aan nieuwe talenten. Schrijf je in en treed op in een unieke setting voor échte muziekliefhebbers.

Bandcave Sessions 2024

Gecreëerd door

Bandcave

Beschrijving

De Bandcave in Tielt is een ruimte ontstaan uit de noodzaak voor meer podiumkansen. Een plaats waar iedere band volledig zijn ding kan doen voor een beperkt publiek. De ideale sfeer creëren waar iedereen kan opgaan in de band en hun muziek.

Daarom hebben we de Bandcave Sessions ingelast. Elke maand maken we plaats om een nieuwe band voor te stellen. De avond wordt dan ook volledig gewijd aan de band. Wij leren de band wat beter kennen, maken tijd voor een deftige soundcheck voor het optreden en doen ons best om zoveel mogelijk muziekliefhebbers helemaal vooraan te plaatsen.

Om ons programma van 2024 te lanceren zoeken we nog 7 bands om in te vullen. Optredens gaan telkens door de laatste vrijdag van de maand.

Naast het optreden voorzien we een lichtshow, foto's en niet te vergeten: audio- en videopnames van het optreden. Ook verwennen we jullie met gratis drank en een zelfgemaakte bandcave maaltijd.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, naam groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€100 + videoclip, opname audio in sporen, gratis drank & verse warme maaltijd)