VI.BE

Bandcave Sessions 2023

345 inzendingen

Deadline 13.02.23

Met de Bandcave Sessions proberen we zoveel mogelijk nieuw talent een podiumkans te bieden en een luisterend oor.

Bandcave Sessions 2023

Gecreëerd door

Bandcave

Beschrijving

De Bandcave in Tielt is een ruimte ontstaan uit de noodzaak voor meer podiumkansen. Een plaats waar iedere band volledig zijn ding kan doen voor een beperkt publiek. De ideale sfeer creëren waar iedereen kan opgaan in de band.

Daarom hebben we de Bandcave Session ingelast. Elke maand maken we plaats om een nieuwe band voor te stellen. De avond wordt dan ook volledig gewijd aan de band. Wij leren de band wat beter kennen, maken tijd voor een deftige soundcheck voor het optreden en doen ons best om zoveel mogelijk muziekliefhebbers helemaal vooraan te plaatsen.

Om ons programma van 2023 te lanceren zoeken we nog 7 bands om in te vullen. Optredens gaan telkens door de laatste vrijdag van de maand.

Naast het optreden voorzien we een lichtshow, foto's en niet te vergeten: audio- en videopnames van het optreden. Ook verwennen we jullie met gratis drank en een zelfgemaakte bandcave maaltijd.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 2 tracks, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€100, opname live videoclip, opname audio in sporen met mix, gratis drank, warme maaltijd)