VI.BE

World Pitch 2019 @ Muziekpublique

34 inzendingen

Deadline 14.11.19

World artiest? Pitch jezelf op 25/11 bij Wout Van Putten (Zephyrus Records) en Peter Van Rompaey (programmator Muziekpublique)!

World Pitch 2019 @ Muziekpublique

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat Amplo de handen in elkaar met Poppunt voor de befaamde Pitch Sessies.

Wablieft? De World Pitch, dat is een soort blind date tussen muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er coaching, feedback en de kans om een gig te scoren in de venue waar je te gast bent.

De professionals van dienst zijn: Wout Van Putten (Zephyrus management), Peter Van Rompaey (programmator Muziekpublique), team Popadvies van Poppunt en één van onze Amplo consulenten. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren!

Wout Van Putten: werkt bij Zephyrus als manager van Black Flower, La Panica, Dizzy Mandjeku, Als Kumá en Jamaican Jazz Orchestra. Daarnaast boekt hij ook Jaipur Kawa Brass.

Peter Van Rompaey: is directeur en programmator bij Muziekpublique. Muziekpublique won in 2017 de Ultima voor Muziek en zette wereldmuziek daarmee terug op de kaart in Brussel. Denk maar aan succesvolle projecten als Refugees for Refugees (het project dat gevluchte muzikanten samenbrengt), Theater Molière of Zoniënklanken.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze World Pitch en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Wout en Peter 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op maandagavond 25 november om 19u in Muziekpublique (Elsene).

3. Eén van de drie bands krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator)!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: traditioneel
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.)