VI.BE

Urban Poppitch 2018 - VK concerts

47 inzendingen

Deadline 16.10.18

Urban artist? Poppitch jezelf op maandagavond 29 oktober bij DVTCH NORRIS en Rrita Jashari (programmator VK concerts).

Urban Poppitch 2018 - VK concerts

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat Amplo de handen in elkaar met Poppunt voor de befaamde Poppitch Sessies.

Whut? De Poppitch Sessies, da’s een reeks date nights met muziekprofessionals. Je krijgt er coaching én de kans om een gig te scoren in de venue waar je te gast bent. Professionals van dienst: DVTCH NORRIS, Rrita Jashari (programmator VK concerts), Jan Pauly & Lucas Declercq (Poppunt) en een van onze Amplo-consulenten. Een dreamteam om jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren, quoi!

DVTCH NORRIS (met ‘V’ én all caps!) aka Dutch, is één van de beste MC’s van ons land. Zo bewees ook zijn nominatie voor een Red Bull Elektropedia Award dit jaar. Je mag de ‘Kanye van Ekeren’ gerust in een en dezelfde adem met Coely noemen. Ze komen allebei uit de Beatville-stal en verzorgden samen meer dan 260 shows in Europa waaronder Dour, Les Ardentes, Berlin Festival, Eurosonic, … Een voorsmaakje van zijn eerste solo-ep ‘I’m sad, I wanna make it’ was al te horen op Pukkelpop deze zomer.

Rrita Jashari, een échte Brusselse met Kosovaarse roots, is als dj actief bij 54kolaktiv, een Brussels kunstenaarscollectief dat een feest maakt van leegstand. Sinds februari 2018 brengt Rrita als programmator bij VK concerts muziek, Brussel (Molenbeek in het bijzonder) en vrijwilligerswerk samen. Haar platenkast staat bol van reggae, global sounds en psychedelica.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Poppitch sessie en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren DVTCH NORRIS en Rrita Jashari 3 bands die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op maandagavond 29 oktober om 19u.

3. Eén van de drie bands krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator)!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop en reggae
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: onderhandeld (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.)