VI.BE

Support The Antlers in Openluchttheater

173 inzendingen

Deadline 03.07.15

t-heater & het Openluchttheater zoeken support band voor het optreden van The Antlers op donderdag 6 augustus in het Rivierenhof in Deurne.

Support The Antlers in Openluchttheater

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

In het Rivierenhof in Deurne, de zomerresidentie van de Arenbergschouwburg, geniet je een hele zomer lang van fantastische concerten in de unieke sfeer van het Openluchttheater.

Wil jij graag op het podium staan en het publiek laten genieten van jouw muziek? Dan hebben we goed nieuws! t-heater en het OLT zijn op zoek naar one lucky band die het voorprogramma wil verzorgen van The Antlers op donderdag 6 augustus.

Past jouw sound perfect in deze avond? Schrijf je dan als de bliksem in! Dat kan nog tot en met vrijdag 3 juli. Een professionele jury van programmators van het OLT kiest een winnaar uit de inzendingen.

Elk lid van de band krijgt voor dit optreden een loon uitbetaald via t-heater, het Sociaal Bureau voor Kunstenaars van t-interim. Je bent legaal volledige in orde (belastingen, sociale zekerheid …) én t-heater neemt de hele papierwinkel op zich. Easy peasy!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, traditioneel, funk/soul, jazz en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Een brutoloon van € 104,67 voor elk bandlid.)