VI.BE

Speel in het Openluchttheater

155 inzendingen

Deadline 09.07.14

t-heater & het Openluchttheater zoeken support band voor het optreden van Girls in Hawaii & Marble Sounds op zaterdag 9 augustus in het Rivierenhof in Deurne.

Speel in het Openluchttheater

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

De zon schijnt, de dagen worden korter, de zomer hangt in de lucht … Naar jaarlijkse gewoonte verhuist de Arenberg naar zijn zomerverblijf in het Rivierenhof in Deurne. Heel de zomer lang kan je er genieten van fantastische concerten in het prachtige Openluchttheater.

Klinkt goed? Wel, dan hebben we voor jou iets dat nog beter klinkt. t-heater en het OLT zijn namelijk op zoek naar one lucky band die het voorprogramma wil verzorgen van Girls in Hawaii en Marble Sounds op zaterdag 9 augustus.

Denk je dat jouw sound past bij deze avond? Zend dan als de bliksem je beste songs in. De winnaar wordt gekozen door een jury die bestaat uit de programmatoren van het OLT en bandleden van Girls in Hawaii en Marble Sounds.

Elk lid van de band krijgt voor dit optreden een loon uitbetaald via t-heater, het Sociaal Bureau voor Kunstenaars van t-interim. Je bent legaal volledige in orde (belastingen, sociale zekerheid, …) én t-heater neemt de hele papierwinkel op zich. Easy peasy!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: rock en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Een brutoloon van € 104,67 voor elk bandlid.)