VI.BE

Rock / Pop Poppitch 2017 - Het Depot

134 inzendingen

Deadline 04.10.17

Doe jij aan rock of pop? Poppitch jezelf op maandagavond 16 oktober bij Peter Mulders (Brutus) en Mike Naert (Het Depot)

Rock / Pop Poppitch 2017 - Het Depot

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals ieder jaar slaan wij van t-heater met Poppunt de handen in elkaar om de Poppitch Sessies op poten te zetten.

Whut? De Poppitch Sessies, da’s een reeks date nights met muziekprofessionals én de kans om een gig te scoren in de venue waar je te gast bent. Je krijgt de kans om samen te zitten met Brutus’ bassist Peter Mulders, directeur en programmator van Het Depot Mike Naert, Poppunts popadviseur en een van onze t-heater-consulenten. Een dreamteam om jouw artistieke en zakelijke op af te vuren, quoi!

Peter Mulders (Brutus) Peter Mulders is de bassist van het retegeweldige Leuvense Brutus. Begin dit jaar stelden ze na liefst 110 concerten hun debuut voor in de AB. Na 15 jaar rammelen door jeugdhuizen mag hij nu dus proeven van het grotere werk, en dat doet hij overigens met meer dan bassen alleen. Met een achtergrond als art-director zit hij op alle vorm en communicatie vanuit de band, als regelneef zorgt hij dat het circus draait.

Mike ( Het Depot) Mike Naert stampte in 2003 Het Depot uit de grond. Je weet wel: de Leuvense muziektempel waar hij naast artistiek leider ook programmator is. Met Het Depot heeft Naert de Leuvense scène mee op de muzikale kaart gezet. Het moet gezegd: zonder Het Depot geen Milow, Selah Sue, AKS, Tom Helsen, Anton Walgrave en Willow. Ook programmeert hij M-IDZOMER en Het Groot Verlof in Leuven.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Poppitch sessie en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Peter Mulders en Mike Naert 3 bands die voor de Poppitch op maandagavond 16 oktober worden uitgenodigd.

3. Overtuig je de programmator op de Poppitch om jou te boeken? Dan krijg jij een door t-heater betaald optreden cadeau (datum in te plannen in samenspraak met de programmator)!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: rock en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van € 106,76 voor elk bandlid, uitbetaald door t-heater.)