VI.BE

Pop/Rock Pitch @ Cactus Muziekcentrum

122 inzendingen

Deadline 14.11.21

Maak jij pop/rock songs die nu gehoord moet worden? Schrijf je dan nu in voor de pop/rock Pitch!

Pop/Rock Pitch @ Cactus Muziekcentrum

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat VI.BE de handen in elkaar met haar partner Amplo voor de befaamde Pitch Sessies

Whut? De Pop/Rock Pitch, dat is een soort blind date tussen muzikanten/producers en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van onder andere Sarah Pepels van Portland, Felix Van De Loock van Cactus Muziekcentrum, medewerkers van VI.BE en Amplo. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren! Daarnaast maak je ook kans op een clubconcert in Cactus Muziekcentrum.

Sarah Pepels: In 2018 werd Sarah met Portland uitgeroepen tot winnaar van de Nieuwe Lichting. Twee jaar eerder haalden ze ook al de finale van Humo’s Rock Rally. Intussen heeft de band alle clubs en festivals in ons land platgespeeld en boekten ze ook al wat internationale successen. Tonnen ervaring in de pop-rock scene en helemaal klaar om jullie te voorzien van advies en coaching.

Felix Van De Loock: programmator bij Cactus Muziekcentrum en Cactusfestival.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Pop/Rock Pitch en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Sarah Pepels en Felix Van De Loock 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op maandagavond 22 november om 19u in Cactus (Brugge).

3. Eén van de drie artiesten krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator van dienst).

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: rock en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast ((Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.))