VI.BE

Poppitch 2016 - Muziekodroom invites …

28 inzendingen

Deadline 30.09.16

Donderdag 6 oktober: Poppitch Elektronish met Faisal in Muziekodroom (Hasselt)

Poppitch 2016 - Muziekodroom invites …

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Ben je producer of muzikant bezig met elektronische muziek maar loop je ietwat verloren in je scene? Zit je met vragen, wil je feedback op je plannen en je muziek, een gesprek met een meute experts …?

Poppitch 2016 to the rescue!

Poppitch = een erg waardevolle date night met enkele drukbezette muziekprofessionals. Krijg persoonlijke tips van gevestigde waarden uit je scene: professionele programmatoren (Kristof Claes en Jeroen Sels) geven je diepgaande feedback op je werk. Faisal vertelt over hoe hij omging met muzikale uitdagingen. Daarnaast geven de consulenten van t-heater en de popadviseurs van Poppunt financieel en zakelijk advies.

Hou donderdagavond 6 oktober dus alvast vrij!

Mooie plus: maak je indruk op de programmatoren, dan krijg je misschien een (betaald, uiteraard) optreden in MOD aangeboden! Je contract wordt beheerd en betaald door t-heater, Sociaal Bureau voor Kunstenaars. Zo ben je zeker van een correct contract dat aan alle legale vereisten voldoet.

SELECTIEPROCEDURE

1. Schrijf je in voor deze Poppitch sessie en stuur je beste 3 songs in

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren de programmatoren en Faisal 3 artiesten die worden uitgenodigd voor de Poppitch op donderdag 6 oktober.

3. Overtuig je op de Poppitch? Dan krijg jij een (betaald) optreden! (Datum in te plannen in samenspraak met de programmator.)

Kristof Claes en Jeroen Sels

Kristof Claes aka dj Goldfox is de godfather van de Limburgse dance scene, voor en achter de schermen. Zijn specialiteit? Electro. Hij is de drijvende kracht achter dé Hasseltse dancenight Forty Five en adviseur all things dance in Muziekodroom.

Jeroen Sels is kersverse programmator van Muziekodroom. Zijn hart slaat sneller van zware gitaren en hij heeft een passie voor elektronische muziek.

Faisal

In 2011 won Faisel het provinciale popconcours Dj-mania met een verrassende mix van Disco en Funk. Ondertussen is hij de ongekroonde koning van Studio Brussel. Als dj en producer blinkt hij uit met een eclectische en eigenzinnige stijl. De afgelopen zomer zag je hem aan het werk op topfestivals als Pukkelpop of Lokerse Feesten. Ook internationaal begint zijn naam weerklank te vinden.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van € 106,76 voor elk bandlid, uitbetaald door t-heater.)