VI.BE

Jazz Pitch 2022 @ De Roma

25 inzendingen

Deadline 04.11.22

Speel je jazz of een genre dat er dicht bij aanleunt? Kom jouw project dan zeker pitchen bij o.a. Anneleen van LABtrio in De Roma!

Jazz Pitch 2022 @ De Roma

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat Amplo de handen in elkaar met VI.BE voor de befaamde Pitch Sessies.

De Jazz Pitch is een soort blind date tussen muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van onder andere Anneleen Boehme en Toon Van Deuren van De Roma, Lize en Anton van VI.BE, en Lieselotte en Tara van Amplo. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren! Daarnaast maak je ook kans op een concert in De Roma (Amor).

Anneleen Boehme: Ze is de bassiste van het gekende Belgische jazztrio LABtrio (met Lander Gyselinck op drums en Bram De Looze op piano). Naast LABtrio heeft ze haar eigen project Grand Picture Palace, en speelt ze ook in vele andere bands zoals Frie Maline, Saragon en GIZMO.

Toon Van Deuren: programmator bij De Roma

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Jazz Pitch en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Anneleen en Toon 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op dinsdagavond 15 november om 19u in De Roma (Antwerpen).

3. Eén van de drie artiesten krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator van dienst).

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: jazz en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.)