VI.BE

Jazz / Funk Poppitch 2017 - Handelsbeurs

0 inzendingen

Deadline 12.10.17

DJ? Producer? Poppitch jezelf op woensdag 11 oktober bij Koen Galle (dj Kong) en Bert Moerman (programmator Trix)

Jazz / Funk Poppitch 2017 - Handelsbeurs

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals ieder jaar slaan wij van t-heater met Poppunt de handen in elkaar om de Poppitch Sessies op poten te zetten.

Whut? De Poppitch Sessies, da’s een reeks date nights met muziekprofessionals én de kans om een gig te scoren in de venue waar je te gast bent. Je krijgt de kans om samen te zitten met STUFF.’s bassist Dries Laheye, programmator van de Handelsbeurs Wim Wabbes, Poppunts popadviseur en een van onze t-heater-consulenten. Een dreamteam om jouw artistieke en zakelijke op af te vuren, quoi!

Dries Laheye (Stuff.) Dries Laheye is al jaren actief in verschillende groepen en genres. Na zijn opleiding aan de Academie van Schone Kunsten in Antwerpen, behaalde hij ook nog zijn Master aan het Conservatorium Antwerpen in de sectie Jazz en Lichte Muziek. Je kent Dries’ liefde voor improvisatie en groove van STUFF., BRZZVLL, Pudding oO, hoera., DERvISH, The Kyteman Orchestra, Lidlboj en AAN.

Wim Wabbes (programmator Handelsbeurs) Wim Wabbes is programmator en artistiek directeur van de Handelsbeurs. Na 25 jaar als muziekprogrammator bij Vooruit verhuisde hij in 2013 naar de Handelsbeurs waar hij de artistieke lijnen uittekent en een breed programma in klassiek en andere genres voorziet.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Poppitch sessie en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Dries Laheye en Wim Wabbes 3 bands die voor de Poppitch op maandag 23 oktober worden uitgenodigd.

3. Overtuig je de programmator op de Poppitch om jou te boeken? Dan krijg jij een door t-heater betaald optreden cadeau (datum in te plannen in samenspraak met de programmator)!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: pop, electronic, jazz en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van € 106,76 voor elk bandlid, uitbetaald door t-heater. )