VI.BE

Indie Pitch 2020 met Trix

115 inzendingen

Deadline 28.10.20

Indie band of solo-artiest, pitch jouw muziek bij Trix en Pascal Deweze op 9 november en maak kans op een dag coaching op maat!

Indie Pitch 2020 met Trix

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Amplo is een SBK (Sociaal Bureau voor Kunstenaars), HR- en payrollexpert en neemt een actieve rol op in de creatieve sector. Zoals elk jaar slaat Amplo de handen in elkaar met VI.BE voor de befaamde Pitch Sessies.

Whut? Bekijk de Indie Pitch als een soort blind date tussen producers/muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van onder andere Pascal Deweze, Dieter Sermeus van Trix, VI.BE en Amplo. En er is meer: je maakt die avond ook kans op een dag coaching op maat van jouw project door Pascal Deweze. Dat kan gaan van live coaching tot zelf een dag samen werken in de studio.

Pascal Deweze: In 1994 zette Pascal Deweze zich op de Belpop-kaart met zijn groep Metal Molly. Daarna maakte hij nog furore met Sukilove en Broken Glass Heroes en ondertussen kan Pascal zich ook producer noemen van heel wat belpopklassiekers.

Dieter Sermeus: Van legendarisch jeugdhuis Lintfabriek naar het cultuurcentrum in Lier tot artistiek directeur van Trix. En alsof dat nog niet genoeg is, Dieter is ook songwriter en muzikant bij Orange Black, The Go Find en Dieter Von Deurne & The Politics.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Indie Pitch en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Pascal Deweze en Dieter Sermeus 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op maandagavond 9 november om 19u. (update: door de nieuwe coronamaatregelen gaat de sessie digitaal door en helaas niet in Trix.)

3. Eén van de drie bands krijgt een dag coaching op maat door Pascal Deweze, de artistieke coach van dienst.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: pop, electronic, jazz, rock en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: geen