VI.BE

Hiphop Pitch @ Voo?uit

56 inzendingen

Deadline 21.11.21

Schrijf jij de beste rhymes of maak je knallende hiphopbeats? Schrijf je dan nu in voor de Hiphop Pitch in Voo?uit!

Hiphop Pitch @ Voo?uit

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat VI.BE de handen in elkaar met haar partner Amplo voor de befaamde Pitch Sessies

Whut? De Hiphop Pitch, dat is een soort blind date tussen rappers/producers/muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van onder andere Rare Akuma, Willem Vandesande van All Eyes On Hip Hop en Busker Artist Agency, medewerkers van VI.BE en Amplo. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren! Daarnaast maak je ook kans op een volgende editie van All Eyes On Hip Hop.

Rare Akuma: Shyheim is een rapper-producer uit Antwerpen en wordt door o.a. Zwangere Guy en Dvtch Norris gezien als één van grootste talenten van de Belgische hiphop. In 2018 kwam zijn debuutplaat AKUMA SEASON uit en nadien verscheen single na single. Hij producet instrumentals die onder meer door $uicideboy$ werden gebruikt. Daarnaast cureert Rare Akuma ook avonden in Trix onder de noemer HELLRAISER.

Willem Vandesande: begon in 2005 met All Eyes On Hip Hop en werkt sinds kort ook voor Busker Artist Agency als boeker.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Hiphop Pitch en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Rare Akuma en Willem Vandesande 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op donderdagavond 29 november om 19u in Voo?uit (Gent).

3. Eén van de drie artiesten krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator van dienst).

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop en funk/soul
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast ((Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.))