VI.BE

Hiphop Pitch 2022 @ AB

76 inzendingen

Deadline 11.11.22

Schrijf jij de beste rhymes of maak je knallende hiphopbeats? Kom jouw muziek dan zeker pitchen bij o.a. Paulo van STIKSTOF in de AB!

Hiphop Pitch 2022 @ AB

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat Amplo de handen in elkaar met VI.BE voor de befaamde Pitch Sessies.

De Hiphop Pitch is een soort blind date tussen rappers/producers/muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van onder andere Paulo Rietjens van STIKSTOF, Mich Leemans van de AB, Alan en Lucas van VI.BE, en Lieselotte en Tara van Amplo. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren! Daarnaast maak je ook kans op een concert in de gerenommeerde Ancienne Belgique.

Paulo Rietjens: aka Astro(fisiks) is als rapper én als producer medeverantwoordelijk voor de zegetocht van het Brusselse rapcollectief STIKSTOF. In de Frontal studio niet ver van de AB zit hij ook mee achter de knoppen bij de productie van de platen van onder meer Zwangere Guy en Brihang.

Mich Leemans: naast programmator bij AB ook ervaring als muzikant bij o.a. Paper Hats

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Hiphop Pitch en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Paulo en Mich 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op dinsdag 22 november om 19u in de AB (Brussel).

3. Eén van de drie artiesten krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator van dienst).

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop en funk/soul
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.)