VI.BE

Faded Weekender

34 inzendingen

Deadline 08.11.15

FADED WEEKENDER zkt one lucky band met hiphop attitude. Vervolledig jij de line-up op zaterdag 21 november?

Faded Weekender

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

FADED organiseert ter gelegenheid van haar tweede verjaardag het allereerste indoor hiphopfestival in Vlaanderen: de FADED WEEKENDER, 20 en 21 november in TRIX (Antwerpen). Twee volle dagen hiphop, rap, RnB en beats, op alle podia van TRIX met een 45-tal acts!

Op het programma staan o.a. AraabMuzik, Baauer, Dilated Peoples, Dorian Concept, The Underachievers, The Internet, Little Simz, Rejjie Snow, Koreless, Flako, Lex Luger, Post Malone, en misschien wel jij?

Wil jij graag op het podium staan in het TRIX-café? Dan hebben we goed nieuws! t-heater en TRIX zijn op zoek naar one lucky band met hiphop attitude om de line-up van FADED WEEKENDER te vervolledigen op zaterdag 21 november.

Past jouw sound perfect in deze avond? Schrijf je dan als de bliksem in! Dat kan nog tot en met zondag 8 november. De finale selectie gebeurt door de programmator van FADED WEEKENDER.

Elk lid van de band krijgt voor dit optreden een loon uitbetaald via t-heater, het Sociaal Bureau voor Kunstenaars van t-interim. Je bent legaal volledige in orde (belastingen, sociale zekerheid …) én t-heater neemt de hele papierwinkel op zich. Easy peasy!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop en funk/soul
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Een brutoloon van € 104,67 voor elk bandlid, uitbetaald door t-heater.)