VI.BE

Electronic Poppitch 2017 - Trix

22 inzendingen

Deadline 01.10.17

DJ? Producer? Poppitch jezelf op woensdag 11 oktober bij Koen Galle (dj Kong) en Bert Moerman (programmator Trix)

Electronic Poppitch 2017 - Trix

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals ieder jaar slaan wij van t-heater met Poppunt de handen in elkaar om de Poppitch Sessies op poten te zetten.

Whut? De Poppitch Sessies, da’s een reeks date nights met muziekprofessionals én de kans om een gig te scoren in de venue waar je te gast bent. Je krijgt de kans om samen te zitten met Koen Galle a.k.a. house-dj Kong, programmator van Trix Bert Moerman, Poppunts popadviseur en een van onze t-heater-consulenten. Een dreamteam om jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren, quoi!

Koen Galle Koen Galle is het Brusselse lijf en leden achter house-dj Kong. Hij heeft een eigen platenlabel, programmeert het Listen Festival en schrijft voor The Vinyl Frontier. Hij werkte jarenlang als eindredacteur en muziekprogrammator voor Studio Brussel en stampte het muziekstreamproject 22tracks in België uit de grond.

Bert Moerman Bert Moerman kwam na omzwervingen langs onder andere Café Video en Boomtown als concertprogrammator bij TRIX terecht. Daarnaast gaan er ook nog hardnekkige geruchten dat hij ook bij festivals als Borgerwood en Deep In The Woods een vinger in de pap heeft.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Poppitch sessie en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Koen Galle en Bert Moerman 3 bands die voor de Poppitch op woensdag 11 oktober worden uitgenodigd.

3. Overtuig je de programmator op de Poppitch om jou te boeken? Dan krijg jij een door t-heater betaald optreden cadeau (datum in te plannen in samenspraak met de programmator)!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van € 106,76 voor elk bandlid, uitbetaald door t-heater.)