VI.BE

Electronic Pitch @ VOLTA

35 inzendingen

Deadline 17.11.21

Ben jij een producer, electronica wizard of maak je elektronische muziek als band? Schrijf je dan snel in voor de Electronic Pitch!

Electronic Pitch @ VOLTA

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat VI.BE de handen in elkaar met haar partner Amplo voor de befaamde Pitch Sessies

Whut? De Electronic Pitch, dat is een soort blind date tussen producers/muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van onder andere Moodprint, Arne Huysmans van VOLTA, medewerkers van VI.BE en Amplo. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren! Daarnaast maak je ook kans op een clubconcert in VOLTA.

Moodprint: Alexander heeft een indrukwekkend cv binnen de Belgische electronica-wereld. Hij zette zijn eerste stapjes in 2012, en kwam als een van de eerste artiesten onder het vooruitstrevende beatlabel Tangram Records. Met drie EP’s, een full album-compilatie, een eigen mixtape- én interviewreeks is zijn discografie redelijk uitgebreid. Daarnaast werkte hij ook samen met Up High Collective, Le Motel, LTGL en Brihang. Moodprint kreeg trouwens de eer om de allereerste Boiler Room in ons land te mogen openen!

Arne Huysmans: founding father en programmator bij VOLTA.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Electronic Pitch en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Moodprint en Arne Huysmans 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op donderdagavond 25 november om 19u in VOLTA (Brussel).

3. Eén van de drie artiesten krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator van dienst).

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast ((Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.))