VI.BE

Electronic Pitch 2019 @ De Serre

51 inzendingen

Deadline 07.10.19

Producer of electronic live act? Pitch jezelf op 21/10 bij Cellini en Kristof Claes aka Goldfox!

Electronic Pitch 2019 @ De Serre

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat Amplo de handen in elkaar met Poppunt voor de befaamde Pitch Sessies.

Whut? De Electronic Pitch, dat is een soort blind date tussen producers/muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er coaching, feedback en de kans om een gig te scoren in de venue waar je te gast bent.

De professionals van dienst zijn: Cellini, Kristof Claes (programmator De Serre, Goldfox), team Popadvies van Poppunt en één van onze Amplo consulenten. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren!

Cellini: 3 jaar geleden zelf nog winnaar van de Electro Pitch in de Muziekodroom en momenteel één van de meest upcoming producers die ons land rijk is. Hij maakt obscure techno en stond deze zomer nog op Tomorrowland en Pukkelpop geprogrammeerd.

Kristof Claes: aka Goldfox is de Godfather van de Limburgse electronic scene. Zaterdagnacht kan je zijn kunsten steeds op Studio Brussel aanhoren. Daarnaast is hij een sociale media expert en heeft hij een eigen zaak als music & marketing consultant en promotor van evenementen. Sinds kort staat hij aan het roer van De Serre, een creatieve broeikas in hartje Hasselt.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Electronic Pitch en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Cellini en Kristof Claes 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op maandagavond 21 oktober om 19u in De Serre (Hasselt).

3. Eén van de drie bands krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator).

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.)