VI.BE

Soul / R&B Pitch @ Het Depot

50 inzendingen

Deadline 10.11.23

Maak je soul of r&b? Dan is deze Pitch Sessie echt iets voor jou! Programmator Mike Naert (Het Depot) en Boris Van Overschee voorzien je met veel plezier van coaching en feedback.

Soul / R&B Pitch @ Het Depot

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat Amplo de handen in elkaar met VI.BE voor de befaamde Pitch Sessies.

Whut? De Soul / R&B pitch, dat is een soort blind date tussen producers/muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van onder andere Boris Van Overschee, Mike Naert van Het Depot, medewerkers van VI.BE en Amplo. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren! Daarnaast maak je ook kans op een concert in Het Depot.

Boris Van Overschee: bekend van verschillende muzikale projecten, waaronder bands als Delv!s, Portland en Okon. Samen met Sebastian Leye en Nina Sampermans is hij ook actief in het eigen project Maru Maru. Daarnaast is Boris ook een bedreven songwriter, producer en werkt hij aan opnames voor verschillende artiesten in de studio. Een allround topcoach dus!

Mike Naert: founding father en programmator bij Het Depot.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor deze Pitch en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Boris Van Overschee en Mike Naert 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een super waardevolle coachingsessie op maandagavond 20 november om 19u in Het Depot (Leuven).

3. Eén van de drie artiesten krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator van dienst).

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, traditioneel, funk/soul, pop en reggae
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 3 tracks, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.)