VI.BE

By Any Beats Necessary - Brussel

39 inzendingen

Deadline 01.05.24

By Any Beats Necessary is op zoek naar drie artiesten die een ode kunnen brengen over de (onzichtbare) bijdrage van (arbeids)migratie aan onze samenleving.

By Any Beats Necessary - Brussel

Gecreëerd door

We Buildt This

De selectie is gemaakt!

We ontvingen heel wat inzendingen (waarvan de helft niet voldeed aan de voorwaarden) waardoor het heel moeilijk was om een beslissing te maken. Bijgevolg hebben we beslist om niet drie maar vier artiesten te selecteren voor By Any Beats Necessary.

De volgende artiesten treden op 26 mei op in de Zinnema in Brussel: Anna Winkin, Larbii, Soothe en Timothy Fernandez.

Die avond zullen er trouwens nog kunstvormen aan bod komen

Ben je er niet bij? Kom gerust kijken zodat je een beeld kan vormen van hoe een avond er aan toe gaat bij ons. Er zullen trouwens nog andere kunstvormen aan bod komen.

Op de voorstellingen van By any Beats Necessary worden de strikte grenzen tussen publiek en performer gesloopt. Er wordt daarom gekozen voor een 'café setting' waarbij de kunstenaars zich kunnen laten omringen door hun familie, vrienden, caregivers en supporters. Er is geen duidelijk afgescheiden podium en tribune. Het publiek is kunstenaar en de kunstenaars zijn publiek. Daarom zullen we ook een aantal leden uit het publiek vragen om iets te brengen als ze willen.

Tot dan?

Anna Winkin

Larbii

Soothe

Timothy Fernandez