VI.BE

LH24 Londerzeel – Torekes Rock Concours

21 inzendingen

Deadline 22.02.24

De Torekes Rock Concours biedt tijdens Lokale Helden de kans aan 5 lokale bands om een plaats te veroveren op het podium van de Torekes Rock!

LH24 Londerzeel – Torekes Rock Concours

Gecreëerd door

Torenfeesten

Beschrijving

Voor de tweede editie van de Torekes Rock is jeugdhuis Onder De Toren in Londerzeel op zoek naar nieuw muzikaal talent om onze festivaldag (29/06) op gang te trappen. Hiervoor organiseren we het Torekes Concours tijdens Lokale Helden, waar we 5 bands een plek geven op ons podium om het beste van zichzelf te geven. De winnaar wordt bepaald door zowel een professionele jury als het publiek

Wanneer? Tijdens Lokale Helden op 27 april!

Waar? Jeugdhuis Onder De Toren, Londerzeel

Hoe win ik hier? Overtuig onze professionele jury en het publiek tijdens een live set van 30 minuten op 27 april. Breng zeker een originele cover van een nummer van De Mens (onze hoofdact op de Torekes Rock)

Hoe neem ik deel? Bezorg ons alvast een voorsmaakje van originele cover van een nummer van De Mens en wie weet sta jij binnenkort te blinken op het podium van ons jeugdhuis!

Veel succes!

--

Deze kans maakt deel uit van Lokale Helden, een initiatief van VI.BE. Op 27 april 2024 zetten we in heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers! Alle info op lokalehelden.be.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop en rock
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (Eten en drank op de dag zelf, voor de winnaars is er een gage van €100 voorzien op de Torekes Rock)