VI.BE

The 925 zoekt support @ AB Club

185 inzendingen

Deadline 19.02.24

The 925 zoekt een support act op 28 maart in de AB club. Net zoals ons hyped voor een AB show? Schrijf je in via VI.BE platform!

The 925 zoekt support @ AB Club

Gecreëerd door

The 925

Beschrijving

Het moment waarop de spotlights op jullie talent schijnen, is aangebroken! The 925, Gent's meest energieke rock 'n roll band, lanceert een wedstrijd om het perfecte voorprogramma te ontdekken voor hun onvergetelijke voorjaarsshow in de prachtige Ancienne Belgique, het kroonjuweel van de Belgische concertzalen.

We zijn op zoek naar een band die de kamer kan laten trillen met hun eigen unieke geluid binnen het brede spectrum van rock. Of je nu flirt met alternatieve rock, punk, of een genre dat nog geen naam heeft gekregen - we willen jullie horen en voelen op het podium.

Dus, heb je een brandende passie voor muziek, een onmiskenbaar talent en een repertoire dat een publiek kan betoveren? En ben je vrij op 28 maart?! Dan is dit jouw kans om je stempel te drukken op de Belgische muziekscene en samen met The 925 een gedenkwaardige avond te creëren.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: rock
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden en leeftijd groepsleden
  • Vergoeding: vast (114 EUR per persoon on stage met een minimum van 200 EUR en een max van 400 EUR.)