VI.BE

Akoestische set op Muziek op de Boerderij

  • Optreden
47 inzendingen

Deadline over 29 dagen

Speel jij een akoestische set in het voorprogramma van Stan Van Samang of Peter Vanlaet (Mama’s Jasje)? Op 18 en 19 oktober zijn we te gast bij wijndomein Chardonnay Meerdael.

Akoestische set op Muziek op de Boerderij

Gecreëerd door

Straffe Streek

Beschrijving

Speel jij een akoestische set in het voorprogramma van Stan Van Samang of Peter Vanlaet (Mama’s Jasje)?

De provincie Vlaams-Brabant én Straffe Streek organiseren al enkele jaren het evenement Muziek op de Boerderij. Het concept is even eenvoudig als geniaal. Geniet als bezoeker van een streepje heerlijke muziek in een straf kader waar korte keten en streekproducten centraal staan. Dit event vindt telkens plaats op een boerderij op een ander locatie in de provincie. Voor deze editie werken we samen met de gemeente Oud-Heverlee.

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober zijn we te gast bij wijndomein Chardonnay Meerdael in Vaalbeek.

We zoeken 4 artiesten die een akoestische set kunnen spelen uit de ruime omgeving van Oud-Heverlee: Huldenberg, Tervuren, Bertem, Leuven, Herent en Bierbeek. Stuur ten laatste op 21 juli je drie beste nummers in, overtuig onze jury en doe ervaring op!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Lubbeek, Bierbeek, Huldenberg, Herent, Oud-Heverlee, Boutersem, Bertem en Leuven
  • Genres: traditioneel, funk/soul, pop, jazz, rock en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 3 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (250 euro)