VI.BE

SchaluinSmaakt - Aarschot

29 inzendingen

Deadline 16.06.23

Zomers Straatfeest

SchaluinSmaakt - Aarschot

Gecreëerd door

Stad Aarschot

Beschrijving

Schaluin Smaakt? Da's gezellig kuieren op het Schaluin en de Gasthuisstraat in Aarschot vol smakelijke belevingen: drinken, eten, kunst en kleur, met meer dan 2000 bezoekers, op zaterdag 12 augustus.

Alles staat in het teken van smaak, proeven, ruiken, zien en voelen. Een gezellige sfeer waar heel wat te beleven valt, leuke terrasjes zijn en zomerse sfeer kan opsnuiven. Een beetje zoals in het Zuiden. Er is ook tal van randanimatie voorzien voor kinderen, zo blijven de ouders/grootouders zorgeloos ‘plakken’. Het doel van Schaluin Smaakt is lokale ondernemers uit en rondom Aarschot en de handel op het Schaluin en de Gasthuisstraat extra in de verf te zetten.

Om de sfeer en gezelligheid nog meer op te krikken, zijn we voor de komende editie op zaterdag 12 augustus op zoek naar 10 lokale artiesten die (liefst akoestisch) het beste van zichzelf willen geven op het Schaluin en in de Gasthuisstraat. Bij slecht weer kunnen we onderdak voorzien.

Schaluin Smaakt is een initiatief van lokale handelaars van het Schaluin en de Gasthuisstraat en wordt ondersteund door Aarschot Parelt en de stad Aarschot. Het wordt mee gepromoot door de Zomer van Aarschot.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Tielt-Winge, Begijnendijk, Holsbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot en Herselt
  • Genres: hiphop, traditioneel, funk/soul, pop, rock en reggae
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Eet- en drankbons voor de artiesten + mogelijkheid om rond te gaan met de hoed)