VI.BE

Gezocht: jong hiphoptalent voor cypher

  • Optreden
17 inzendingen

Deadline 17.09.23

Schrijf je in je vrije tijd rapteksten en wil je jouw skills aan een publiek laten zien? Doe mee aan onze cypher en maak kans op een opnamesessie in een professionele muziekstudio.

Gezocht: jong hiphoptalent voor cypher

Gecreëerd door

Parts Of Culture

Beschrijving

Schrijf je in je vrije tijd rapteksten en wil je jouw skills aan een publiek laten zien? Dan is onze Hiphop Cypher op zaterdag 30 september iets voor jou!

We geven je maar liefst 15 minuten om jouw teksten te laten horen op onze beats. Maar ook als je slechts één nummer hebt, ben je van harte welkom. Je kan onze beats op voorhand beluisteren via https://soundcloud.com/willemsfonds. Niemand minder dan de internationaal bekende Hip-Hop en R&B artiest DJ KISA host de wedstrijd.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Na de inschrijving hoor je tegen 21 september of je geselecteerd bent voor de Cypher. First come, first served!

Uit alle deelnemers van de Cypher zal de jury iemand kiezen die een van hun nummers gratis zal mogen laten mixen en masteren in de professionele muziekstudio van Parts Of Music.

Nog wat onzeker? Volg dan onze gratis Rap en lyrics schrijven workshop mee in samenwerking met Graffiti VZW.

Het programma op 30 september:

  • 12u - Workshop Rap en Roer van Graffiti VZW
  • 16u - Hip Hop Cypher hosted by DJ KISA (KiNGS - Flava Flava)
  • 19u - Open Podium

Adres: Stadsmakers Gent, Wiedauwkaai 51, 9000 Gent

Dit evenement van Parts Of Culture is mogelijk gemaakt door het Willemsfonds VZW met als partners Flava Flava Belgium, Hip Hop Hooray, Graffiti vzw en Parts Of Music.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel, Oost-Vlaanderen en Gent
  • Genres: hiphop, traditioneel, funk/soul, electronic, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (De winnaar van de juryprijs krijgt een nummer dat gratis gemixt en gemasterd zal worden voor hun in een professionele studio.)