VI.BE

Park Happening Schoten 2024 zkt dj’s

4 inzendingen

Deadline over 40 dagen

De dienst jeugd en gezin van het lokaal bestuur Schoten gaat met deze wedstrijd op zoek naar lokaal talent voor Park Happening Schoten.

Park Happening Schoten 2024 zkt dj’s

Gecreëerd door

Dienst jeugd en gezin Schoten

Beschrijving

Doe mee en win een plaats op het podium van Park Happening Schoten 2024!

De dienst jeugd en gezin gaat op zoek naar lokaal DJ talent dat tijdens de jaarlijkse afsluiter van de zomervakantie de park party in gang schopt en de dansvloer in het park van Schoten doet vollopen.

Het lokaal bestuur Schoten geeft twee plaatsen weg. Dus wil jij jouw artiestennaam op de affiche van Park Happening Schoten 2024 zien blinken, niet twijfelen maar inschrijven!

Wie kan deelnemen?

1) Leeftijd

Jongeren tussen 16* en 26 jaar kunnen deelnemen. De dienst jeugd en gezin richt zijn aanbod naar jongeren tot 24 jaar, maar we kletsen er met plezier nog 2 jaartjes bij zodat er meer jongeren kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. 😉

* Minderjarigen hebben een schriftelijke toestemming nodig van hun ouder(s)/voogd.

2) Ervaring

We verwachten dat je een set kan spelen voor een zo ruim mogelijk publiek. Als gezinsevenement staan er op de dansvloer van Park Happening Schoten twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en een occasionele zestiger die zich nog twintig voelt. We verwachten dus een allround DJ die met veel energie een mix kan draaien van hip hop, pop, rock, house en klassiekers van vroeger en nu.

3) Tijd

Je kan je vrijmaken op zaterdag 31 augustus. De winnaars zullen een set draaien van 60 minuten tussen 23u00 en 01u00.

Wat moet je doen om deel te nemen?

Bezorg ons een filmpje van ongeveer 1 minuut waarin je jezelf voorstelt. We houden wel van een beetje creativiteit en plezier. Plaats jouw video op een mediaplatform naar keuze en bezorg ons de link via je inzending op VI.BE. We ontvangen ook graag een link naar jouw sociale media.

Praktisch:

  • Je bent M/V/X
  • Je bent tussen 16 en 26 jaar
  • Je woont in Schoten, gaat naar school in Schoten of hebt een duidelijke link met de gemeente Schoten. We verwachten dat je goed uitlegt waarom je je verbonden voelt met Schoten.
  • Genres: allround

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Brecht, Antwerpen, Brasschaat, Schoten, Wijnegem en Schilde
  • Genres: hiphop, traditioneel, pop, electronic en rock
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 mixtape, 1 afbeelding en 2 vragen
  • Vergoeding: vast (€ 50,00 vergoeding + consumptiebonnen + hospitality on stage)