VI.BE

Palmfuif DJ-contest 2023

41 inzendingen

Deadline 15.03.23

Ben jij een startende dj of wil je je skills laten horen aan de buitenwereld en bovenop kans maken om een grote fuif te openen? Schrijf je dan zeker in voor onze dj contest.

Palmfuif DJ-contest 2023

Gecreëerd door

Palmfuif vzw

Beschrijving

Ben jij een startende dj of wil je je skills laten horen aan de buitenwereld en bovenop kans maken om een grote boit te openen?

Goed nieuws want HET KAN! Vanaf nu kan jij je inschrijven voor Palmfuif DJ-Contest vrijdag 24 maart 2023 in Humbeek, Grimbergen. Door je in te schrijven maak je kans om op de Palmfuif te draaien op zaterdag 26 augustus 2023. Met meer dan 5000 bezoekers op een weekend is Palmfuif het feestje van Groot-Grimbergen, Mechelen, Vilvoorde en omstreken.

We hebben al met vele mooie namen samen gewerkt zoals Mike Push, Jolien Roets, Michael Amani, Nina Black, Regi, Jan Vervloet, discobar a moeder, ...

De dj-contest zelf zal plaatsvinden in JH Bloem te Humbeek. In totaal selecteren wij 6 enthousiaste dj's die hun skills mogen laten horen.

Wat zijn onze verwachtingen:

  • De mixtape dat je naar ons opstuurt moet 20 à 30min lang zijn.
  • Je bent een gedreven dj die all round kan draaien. Ons doelpubliek op de fuif ligt tussen de 16 en 25 jaar. Klassiekers zijn dus ook zeker welkom.
  • Je zorgt dat het publiek laaiend enthousiast wordt tijdens jouw set.
  • Op onze dj-contest draait elke deelnemer telkens een set van ongeveer 30 min (live gebracht).

De winnaar krijgt van ons tijdens de Palmfuif (26 augustus 2023) drank bonnetjes ter waarde van €25, twee guestlistplaatsen ter waarde van €25 en mag een eigen hospitality rider doorgeven.

DUS, indien dit iets voor jou is, schrijf je dan zeker in!

Wij wensen jullie alvast heel veel succes!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: electronic en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 mixtape, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Hospitality rider, guestlist en drankbonnen )