VI.BE

#DuwMee 2023

49 inzendingen

Deadline 05.11.23

Neem deel aan de sponsorwandeling #DuwMee in Leuven op 16 december '23 en breng de straten tot leven met jouw muzikale talent, solo of in een band, en steun Mobile School vzw!

#DuwMee 2023

Gecreëerd door

MobileSchool.org

Beschrijving

🎶🚶‍♂️🚶‍♀️ Op zoek naar een muzikaal avontuur in het hart van Leuven? Zoek niet verder, want op zaterdag 16 december '23 wordt #DuwMee georganiseerd, een sensationele sponsorwandeling ten voordele van Mobile School vzw!

Wat staat je te wachten? Een fantastische wandeling van 32, 20, 14 of 5 kilometer door de prachtige straten van Leuven, met tussenstops die zorgen voor de broodnodige pauzes. Daar begint het interessante deel: tijdens deze stops kun je genieten van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes, en de klinkende klanken van live muziek! 🎵

En nu komt de grote vraag: ben jij de muzikale magiër die we zoeken? We zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten, solo of in een groep, die de wandeling willen omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Of je nu een kort optreden wilt geven in het prachtige Arenbergpark, het evenement wilt aftrappen met een knallend concert, of iets totaal nieuws en verrassends wilt uitproberen – we staan open voor alles!

Laten we samen zitten om te brainstormen over wat het beste bij jou en de wandeling past. Uit alle inzendingen kiezen we minstens één geweldige act!

Dus, ben je klaar om de straten van Leuven te laten swingen? Schrijf je in en maak deel uit van dit geweldige evenement dat voor een geweldige zaak staat!

We zoeken soloartiesten en bands uit Vlaams-Brabant en omstreken uit alle genres!

Voor meer informatie, surf naar www.duwmee.be of Mobileschool.org, of stuur een enthousiaste e-mail naar pam@mobileschool.org.

We zien je graag schitteren op #DuwMee in Leuven! 🌟🎤🎸

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaams-Brabant en Leuven
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Drankbonnen en transportkosten)