VI.BE

LH24 Kalmthout – Free Podium @ miMuze

45 inzendingen

Deadline over 7 dagen

Een free podium georganiseerd door de grootste muziekwinkel van Antwerpen.

LH24 Kalmthout – Free Podium @ miMuze

Gecreëerd door

Mimuze Kalmthout

Beschrijving

Een free podium georganiseerd door de grootste muziekwinkel van Antwerpen op 27 april '24!

Mimuze is een plek in Kalmthout waar je muziek kan kopen, leren en beleven. Al meer dan 20 jaar helpen ze de beginnende tot de professionele muzikant met al hun vragen en noden. Hierdoor is het de ideale plek om opkomend talent in de kijker te zetten!

Vanaf de namiddag geven wij drie verschillende lokale artiesten, bands, ... de kans om zichzelf voor te stellen en te laten horen in onze mooie zaal!

Wij voorzien naast onze concertzaal, materiaal en technieker ook graag een vorm van kleine catering voor de artiesten in kwestie. De act die die dag door het publiek wordt gekozen als 'beste' act maakt ook kans op het winnen van een waardebon van onze muziekwinkel.

--

Deze kans maakt deel uit van Lokale Helden, een initiatief van VI.BE. Op 27 april 2024 zetten we in heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers! Alle info op lokalehelden.be.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Kalmthout, Brecht, Essen, Stabroek, Wuustwezel, Brasschaat en Kapellen
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Catering + winnaars publieksprijs krijgt een waardebon van onze muziekwinkel.)