VI.BE

LH24 Willebroek DJ Contest

15 inzendingen

Deadline morgen

Altijd je Dj-skills al eens willen tonen? Ben jij de nieuwe lokale held van Willebroek achter de decks? Schrijf je dan nu in!

LH24 Willebroek DJ Contest

Gecreëerd door

Lokale Helden Willebroek

Beschrijving

Blokkeer zaterdag 27 april alvast in je agenda, want Lokale Helden in Willebroek is terug! Een dag waar we samen met organisatoren van lokale festivals opzoek gaan naar dé nieuwe lokale held achter de decks van Willebroek en omstreken.

Samen met En Plein Musique en Bel Air Woods, twee festivals die op Willebroekse bodem doorgaan, organiseert Gemeente Willebroek voor de gelegenheid een Dj-contest die helemaal in het teken staat van Lokale Helden.

We staan open voor alles wat in het kader van een goede Dj-set valt. Ben jij thuis in groovy Tech House of eerder een held in het mixen van Hip Hop? Alles kan en alles mag, het is echt de bedoeling te ontdekken wat Willebroek allemaal in zijn mars heeft.

Wij selecteren 5 finalisten die op zaterdag 27 april het beste van zichzelf mogen komen geven voor onze 2-koppige jury, die bestaat uit de organisatoren van En Plein Musique en Bel Air Woods Festival. Zij zijn beide opzoek naar de perfecte opener voor hun festivals komende zomer. Je leest het goed, er zullen dus 2 winnaars uit de bus komen!

Belangrijke data om alvast in je agenda te zetten:

  • 27/04 Finale Live in Willebroek (Stadionlaan 2, 2830 Willebroek)
  • 31/08 En Plein Musique (Otto Intzeplein, 2830 Willebroek)
  • 06/09 Bel Air Woods (Mechelsesteenweg 102, 2830 Blaasveld)


Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Rumst, Niel, Willebroek, Kapelle-op-den-Bos en Boom
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop, electronic en reggae
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 mixtape, 1 afbeelding, 2 vragen, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Per winnaar: €50 + hospitality (drank & eten))