VI.BE

Huldenbergse Feesten 2023: Free Podium

87 inzendingen

Deadline 03.09.23

Droom je om je muzikale talenten op een breed publiek los te laten en iedereen aan het ‘shaken’ te brengen? Dan is het Free Podium in Huldenberg misschien wel jouw kans!

Huldenbergse Feesten 2023: Free Podium

Gecreëerd door

Huldenbergse Feesten

Beschrijving

Droom je om je muzikale talenten op een breed publiek los te laten en iedereen aan het ‘shaken’ te brengen? Dan is het Free Podium in Huldenberg misschien wel jouw kans!

Waar gaat het door? Gemeenteplein Huldenberg – centraal in de feestzone. Overdekt buitenpodium opgesteld op het gemeenteplein.

Wanneer: op zondag 1 oktober 2023 in de namiddag. De exacte planning wordt opgemaakt nadat alle kandidaten aangeduid zijn en we zo een gevarieerd programma kunnen samenstellen.

Doelgroep: alle podiumkunsten, beginnend of gevorderd. Muziekartiesten schrijven in via deze kans.

Genres: alle genres die geschikt zijn voor een breed en gevarieerd publiek zijn welkom.

Tijd: één nummer of een hele set? Wij proberen alles zo goed als mogelijk in te passen, afhankelijk van het aantal deelnemers die zich uiteindelijk aanbieden.

Wat is er voorzien op het podium/wat niet: wij stellen een PA-technicus ter beschikking met basisuitrusting. Een gitaartechnicus is ter plaatse voor eventuele dringende bijstand. Omkleedruimte en tijdelijke opslag van instrumenten is beschikbaar. Verlichting op het podium. Jullie voorzien eigen materiaal zoals instrumenten, versterkers, micro’s, …

Voor extra vragen trachten we samen een oplossing te zoeken om jullie op technisch vlak zo goed mogelijk te ondersteunen. Laat maar horen waarmee we kunnen helpen.

Insturen kan tot 3 september. Het free podium staat ter beschikking voor uw talent. En euh, … begin alvast te oefenen!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (drankjetons, maaltijd, hartelijke ontvangst, technische ondersteuning en omkadering in feestsetting.)