VI.BE

Café Open Februari

181 inzendingen

Deadline 13.11.23

Op donderdag 22 februari 2024 geven we jou de kans om op te treden tijdens Café Open. Concerten van onze coup de coeurs uit Brussel en daarbuiten! Zin om op te treden in BXL?

Café Open  Februari

Gecreëerd door

Gemeenschapscentrum Kontakt

Beschrijving

Ben je uit Sint-Pieters-Woluwe, Brussel, of daarbuiten? Maak je muziek? Misschien is deze kans dan we iets voor jou!

GC Kontakt zet elke maand de deuren van haar bar open en trakteert het publiek op een concert. Intimistisch, gezellig, laagdrempelig, amicaal en gratis. Voor de editie van 22 februari 2024 gaan we op zoek naar een band of solo act via VI.BE platform.

Als programmatie voor onze Café Open’s mikken we voornamelijk op opkomend Brussels talent. Niet in Brussel en toch interesse? Aarzel dan niet om ook deel te nemen.

Hoe moet je je Café Open inbeelden? Het leunt aan bij een huiskamerconcert met een gezellig bar aan democratische prijzen. Het centrum voert een beleid waar iedereen welkom is. We zetten in op gezelligheid: de opstelling van de ruimte wordt afgesproken met de artiest. Het publiek kan zitten of rechtstaan.

Wat bieden we aan? Een speelkans in een gezellige bar en buurt in Brussel, voor ons publiek maar ook voor het jouwe! We bereiken de buurt op verschillende manieren, hebben een klein vast publiek waar zeker nog ruimte is voor uitbereiding. Door het concert gratis te houden voor ons publiek, houden we het laagdrempelig voor iedereen die graag een concertje meepikt.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop, jazz, rock en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€ 200/solo-artiest, € 300/band, incl. BTW en vervoer. Catering en drank op de avond zelf worden voorzien door ons. )