VI.BE

142 inzendingen

Deadline 01.02.23

Bent u dé artiest die wij zoeken voor het uniek scouteske Eskimonokini Boekhoute 2023? Schrijf je dan als de bliksem in voor deze kans!

Eskimonokini

Gecreëerd door

Eskimonokini Boekhoute

Beschrijving

Scouts Boekhoute organiseert naar 2-jaarlijkse gewoonte Eskimonokini! Nadat corona een aantal jaren roet in het eten gooide, mogen we eindelijk met trots zeggen dat hét evenement van het jaar in 2023 wèl zal doorgaan!

Op zaterdagavond 12 augustus 2023 bieden wij 4 mooie podiumkansen aan.

Wie zoeken wij? Zowel soloartiesten als bands, Vlaams of verder van de deur, en met genres die lopen van traditioneel, pop, jazz, rock tot blues en nog zo veel meer.

Zoals het een echte scout betaamt, zullen heel wat constructies opgetrokken worden met behulp van houten balken en sjorringen. Alles staat in het teken van koude (eskimo) en warme (monokini) sferen die we door de gepaste drankstanden, eetgelegenheden, inkleding … tot hun recht willen laten komen. Ook dat de optredens – op een degelijk podium met aangepaste uitlichting en PA – plaatsvinden in een klein bosje, geeft een uniek karakter aan dit festival.

De bands worden vanaf het moment van aankomst op het terrein begeleid en in de watten gelegd. In jullie backstage kunnen jullie genieten van een maaltijd + drankkaart voor gekoelde drankjes naar keuze.

Al een tijdje aan het dromen om in een bosrijk kader jullie ding te doen en als topartiesten behandeld te worden? Schrijf je dan als de bliksem in voor deze kans!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (€100 + maaltijd + drankkaart)