VI.BE

Support Jasper Erkens in AMOR

128 inzendingen

Deadline 23.12.22

Grijp je kans en schitter als support voor Jasper Erkens in AMOR op 1 februari 2023 tijdens de Week van de Belgische Muziek!

Support Jasper Erkens in AMOR

Gecreëerd door

De Roma

Beschrijving

Op 1 februari 2023 speelt Jasper Erkens tijdens de Week van de Belgische Muziek in De Roma (AMOR) in Antwerpen! Is jouw solo act het ideale voorprogramma? Grijp dan nu je kans!

Jasper Erkens (BE) begon aan zijn carrière toen hij amper 15 was, geïnspireerd door iconen als David Bowie en Damien Rice speelde hij zich in de kijker waarna hij de jongste solo-artiest ooit werd die op Rock Werchter speelde. Hierna veroverde hij een plek als support van Adele, die hem prompt wat moederlijke raad gaf: “Schrijf je in aan de BRIT-school in Londen.” Erkens vertrok, deed auditie en studeerde twee jaar later af met onderscheiding.

Vijf jaar later kwam hij in Amsterdam wonen waar hij terecht kwam in een creatieve hub en begon songs te schrijven aan het album ‘Limbo Terminal’ dat uiteindelijk begin 2021 uitkwam. Tussendoor schreef hij ook mee aan nummers voor Nederlandse artiesten als Lucas Hamming en Indian Askin. Na in het najaar van 2021 de Benelux te hebben doorkruist als voorprogramma van legendarische Britse rockgroep 10cc, luidt Jasper Erkens 2022 met een reeks nieuwe songs, een voorbode van het nieuwe werk dat in de loop van 2022 het licht zal zien.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: funk/soul, blues en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (€150)